Opening Pakje Kunst 7 december

Voor slechts € 4,- kunst uit een automaat? Vanaf zaterdag 7 december is het voor iedereen beschikbaar in de bibliotheek van Alkmaar Centrum. Uit een oude sigarettenautomaat trek je dan een Pakje Kunst® met daarin een uniek kunstwerk van een kunstenaar uit de regio Alkmaar.

Zaterdag 7 december om 15.00 uur wordt Pakje Kunst® feestelijk geopend. Pakje Kunst® is een initiatief waarbij lokale kunstenaars op een laagdrempelige manier onder de aandacht gebracht worden in de eigen regio. Zo krijgt de koper toegang tot het kunstaanbod in de regio. De kunstwerken zijn ter grootte van een pakje sigaretten en trek je uit een oude mechanische sigarettenautomaat voor slechts € 4,-. Deelnemende kunstenaars ontvangen hiervan € 3,-. In een doosje kan je iedere kunstvorm tegenkomen.

Feestelijke opening
Tijdens de opening verrassen de HAPPY ACCIDENTS je met hun Raw-Rhythm en Boogie-Blues. Zij spelen swingende songs die zowel stevig, rauw als breekbaar zijn en diverse wendingen hebben ondanks het beperkte instrumentarium.

Vanaf 15.30 uur kun je aanschuiven bij Pakje Kust deelneemsters Nicole en Sylvia om een eigen mini kunstwerkje van 8 bij 5 cm te maken.

Wil je deze middag een Pakje Kunst® meenemen? Je haalt voor twee keer twee euro een uniek kunstwerk uit de automaat. Leuk voor jezelf, maar ook om cadeau te geven. Tip, neem twee keer twee euro mee, want in de bibliotheek is geen contant geld aanwezig.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *